Följande ledare finns för denna åldersgrupp (F87):

Peter Eriksson 420837
Tommy Thylèn 429646,   0706-955512


 


 

Övre raden från vänster: Tommy Thylén, Tove Holmgren, Elina Tingvall, Annika Danielsson, Caroline Ek, Therese Wennerstrand, Gisela Westergren, Linda Rydén, My Skogberg, Pelle Eriksson.
Nedre raden från vänster: Sanna Elfström, Charlotta Öbrink, Stina Johansson, Matilda Rosén, Anna Thunell, Rebecka Thylén, Sara Palm, Åsa Eriksson
Frånvarande: Malin Eriksson, Kajsa-Stina Söderström, Caroline Wahlsten

 

Vi är världens bästa gäng

 

Heja röda vita laget,
vi får inte tappa taget,
tappar vi taget så kommer vi igen
för vi är världens bästa gäng,  D, I, F!

I åtta års tid har F–87 ropat sin hejaramsa. Då, för åtta år sedan var flickorna bara 7 år gamla och det var nog inte många som då anade att samma gäng fortfarande skulle spela tillsammans det här året de fyller 15 år. Och det är samma gäng, det är bara ett fåtal som har försvunnit under åren. Frågar man flickorna varför, lyder svaret inte helt oväntat som rubriken.
Det som hållit ihop laget är naturligtvis de duktiga och engagerade tränarna Pelle Eriksson och Tommy Thylén, som lyckats få tjejerna att aktivt delta i både träningar, matcher och cuper. Att flickorna tillsammans med tränarna förutom fotbollen haft andra aktiviteter, bl. a. årlig julfest har naturligtvis också bidragit till sammanhållningen.

Vi föräldrar som varit med har vittnat både glädje och sorg, segerns sötma och tårarna efter förlusten. Vi har gått upp tidiga lördags- och söndagsmorgnar när vi helst skulle ha stannat kvar i sängen, vi har kört till matcher kvällar och helger, och också hem någon natt i snöstormen, när man annars inte skulle ha gett sig ut i trafiken. Flera helger har gått åt i olika cuper. Vi har skrikit oss hesa, tvättat och stöttat, köpt otaliga bingolotter utan vinst, övernattat på ett antal Scandichotell, haft roliga föräldrafester, deltagit  i föräldramöten etc. etc.…

Kort sagt: DIF Flickor –87 har varit en viktig del av familjernas liv under dessa år. Det vill vi föräldrar tacka flickorna och tränarna för!

 


 


De sista instruktionerna före matchen

 

År 2001

Året 2001 började med ICA-Cupen i januari i Hallstavik där vi vann 2-1 mot UIF.
I Frej Cupen i Täby i mars slog vi Frej i finalen återigen med 2-1.

Det STORA målet för året var Gothia Cupen. Ivriga, lite nervösa och mycket förväntansfulla åkte vi iväg i mitten av juli för att delta i det jättearrangemanget som Gothia är. Där bodde flickorna med Tommy och Pelle på golvet i en skolsal, föräldrarna lite bekvämare utspridda på olika håll.

Invigningen var som på OS, Liseberg var toppen och killarna skitsnygga. Det är klart det var lyckat. Just det, det spelades ett antal matcher också, och spänningen på matcherna var olidlig. Vi lyckades ta oss till B-slutspel och till kvartsfinal, där vi fick stryk med 0-1 mot EnskedeIK.

Veckan i Göteborg blev ett minne till livet för flickorna och oss föräldrar. Tränarna har inte klagat högt men man kan ju undra om de inte längtade efter sina sängar och ett lite mindre antal döttrar efter den veckan…

F-87 kom 2:a i 11-manna serien! Grattis tjejer!

 

Samspel med F-86 

F-87 hann under förra året också med att hjälpa F-86 att vinna 86-serien!

Som avslutning på säsongen åkte laget tillsammans med flickor –86, ledare och några föräldrar med buss till VM-kvalet på Råsunda mellan Sverige och Azerbajdzjan. Tillsammans med F-86 bjöd F-87 domaransvarige Lars-Göran Andersson med fru med på resan. Flickorna vill passa på att tacka Lars-Göran för hans fina jobb med domarna och hans egen domarinsats!

Kirsti Hirvisalo Elfström för föräldrarna i laget

 

 

 Nu har nog tränarna ropat åt tjejerna att markera…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historik

Representationslaget Reservlaget U-laget

f85 f86 f87 f88 f89 f90 f91 f92 f93  

Startsida