VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2000  P 86

Vi har haft 36 aktiva spelare under säsongen och varit 4 tränare.

Under vintern tränade vi en gång i veckan inomhus, för att sedan träna 2-3 gånger i veckan när ute säsongen startade.

Säsongen har varit mycket rolig och framgångsrik för P 86- När vi mötte de främsta lagen har vi visat att vi tillhör de 5-6 bästa i distriktet. Som exempel kan nämnas en andraplats i inomhus DM och semifinalförlust mot slutliga segrarna Knivsta i utomhus DM.

Vi deltog i två div 2 serier med målsättning att vinna en för att gå upp till div 1 säsongen år 2001. Och detta lyckades galant. Vi vann en serien utan en enda förlust, 12 poäng före närmaste lag. I den andra serien kom vi femma av nio lag.

Vi har deltagit i 4 cuper totalt. 2 av dessa var på ”hemmaplan”, dvs. VP´s hallcup i mars, Diöshallen och Bålstacupen på grus i början av april. I båda dessa ställde vi upp med två lag.

”P-86 gamla” åkte i juni iväg till en cup i Eskilstuna där man spelade strålande i grundspelet och gick lätt vidare, men där skador bidrog till att man slogs ut i semifinalspelet.

”P-86 nya” åkte till Gothia-cup som verkligen blev sommarens och en av säsongens höjdpunkter. Tänk! En hel vecka där nästan allt går ut på fotboll! Nåja, det är klart, Liseberg hanns ju med också. Vi tog oss till tredje omgången i B-slutspelet efter att i grundspelet blivit besegrade av GAIS och ett lag från Reykjavik som hette FC Trottur. Men efter 5 matcher på 4 dagar var grabbarna mer än nöjda. (och ledarna med)

Anders Falk, Krille Friberg, Roger Larsson och Curt Westin

Tillbaka