Verksamhetsberättelse för flickor 1986 säsongen 2000

Säsongen startade i januari med träning 1 gång i veckan. Från och med mars månad har träningstillfällena utökats till 2 gånger i veckan. Från november 1 gång i veckan.

Truppen har varit 21 spelare under året. Under hösten minskade intresset från ett antal tjejer. Sett över hela året har snittet varit högt på våra samlingar.

Vi har även haft ett flertal tjejer i förbundets zon verksamhet, till Enköping blev 5 st uttagna. (idag är det 2 st som är kvar i truppen till Upplands laget). Dessutom har ett flertal spelare hjälpt F-85 i deras matchande.

När det gäller inomhus spel deltog vi bl. a i Flygfyren Cup. Det är en cup med ett flertal lag från Stockholms regionen bl. a Djurgården, Hammarby, AIK och Älvsjö.
Efter serieseger, gick vi ända fram till FINAL SOM VI VANN.

I utomhus DM föll vi mot GUSK i kvartsfinal.

I serie spelet slutade vi på en 4:e plats, Se tabell på hemsidan.

Årets stora händelse var GOTHIA CUP, där vi samåkte (buss) med P-86). I våran åldersgrupp deltog 14 grupper med totalt 58 lag. I gruppspelet slutade vi på 2: a plats efter ett amerikanskt lag som heter Benson Soccer. Vi spelade 1-1 mot Benson. I och med att vi kom 2:a i gruppen så gick vi till A-Play Off där vi spelade mot Eskilsminne från Helsingborg. Tyvärr så förlorade vi matchen med 1-0, efter att vi släppt in ett mål  20 sekunder kvar av matchen. (Benson lyckades ta sig ända till semifinal, året innan vann man). Så totalt sett var Gothia Cup lyckad och tjejerna var goda representanter för Danmarks IF både på och utanför planen.

 Ledare Sören Nilsson och Bosse Andersson

 Tillbaka