Följande ledare fanns för denna åldersgrupp (p92):

Peter Marklund 422222, 6118856
Mats Regard 422380
Anette Wängelin 423220
Anders "Olli" Olsson 422254, 6121044
Stefan Sundström 421488

P-92 KAMPEN.

Som final på denna säsong hyrde vi Anders Diöshallen för att ha en gemensam avslutningskamp mellan våra fyra lag: United, Rangers, FC och City.
Kampen gick ut på att lagen skulle vinna sekunder som sedan användes som försprång i avslutningsstafetten. Först fick alla lagen möta varandra i fotboll där en seger innebar 3 sekunder, oavgjort 1 sekund, förlust 0 sekund. Här visade grabbarna att de verkligen utvecklats under åren och kan spela bra fotboll. Publiken stod upp på läktarna och applåderade!!
Efter detta fick de gå en tipsfrågerunda plus att de fick svara på några bildfrågor. Sedan var det dags för korv, bröd och dricka och en snabb lunchpaus med familjen. Med magarna fulla av mat var det dags att räkna ihop sekunderna till avslutningsstafetten. En stafett bestående av sex olika stationer: kasta boll i hink, pilkastning, krocket, innebandy, bowling och fotboll. Missade man fick man ta en straffrunda, typ skidskytte. Lagen turades om att leda och det var väldigt spännande. Som stafettpinne använde vi en stor keps och en peruk, som man skulle ha på huvudet hela banan runt. Grabbarna såg verkligen roliga ut när de sprang i sina "hattar" ....

Tävlingen, som höll på i nästan fyra timmar, gick väldigt fort och var verkligen uppskattad och lyckad.
Vid prisutdelningen fick alla killar medalj och en godispåse.

TACK SKA NI ALLA HA FÖR DENNA SÄSONG.

Tränare och lagföräldrar i P-92 


Verksamhetsberättelse År 2000.

Startsida