Verksamhetsberättelse för P-92.

Pojkar -92 har under säsongen varit ca. fyrtio barn och fem tränare.

Vi har tränat 1 gång i veckan från mars t.o.m. augusti och uppslutningen har varit bra. Engagemanget är stort bland dessa lirare och de vill alltid spela mera.

I seriespelet (5-manna) har vi deltagit med tre lag: United, FC och City. De har vunnit, förlorat och spelat oavgjort med glatt humör.

I cuperna har vi blandat om lagen så att alla får en chans att spela med varandra, men samtidigt vara så jämna som möjligt. Vi har deltagit i fyra cuper:

·        Adaptpokalen i januari: (två lag) Danmark vit vann A-finalen och Danmark röd kom på 3'e plats i B slutspelet.

·        Danelid cupen: (3 lag) (7-manna): I vår egen cup nådde vi finalen med ett av lagen, där vann vi en välförtjänt silvermedalj!

·        UNT cupen (2 lag) Båda lagen gick vidare från gruppspelet och fick mötas i slutspelet innan sommaren. I en dramatisk match vann United på straffar och fick åka till Tierp och spela semifinal, som vi förlorade knappt mot blivande slutsegrarna.

·        Septemberträffen i Märsta (3 lag): Vi ville avsluta säsongen med en 7-manna cup. United vann sin grupp, City kom tvåa och FC trea. City förlorade i kvartsfinalen och United i semifinalen.

Ett stort TACK! till alla barnen samt till våra fantastiska lagföräldrar för denna säsong.

Anette, Peter, Mats, Stefan & Anders

Tillbaka