Verksamhetsberättelse för Herrfotbollssektionen

Säsongen 2000 blev ett mycket jobbigt men lyckosamt år. Det har varit jobbigt beroende på att sektionen har varit underbemannad. Luckorna efter de avgående ledamöterna blev inte fyllda ,vilket har inneburit att bl.a. ledarträffar blivit eftersatta. Sektionen har detta år koncentrerat sig på

att skapa förutsättningar för att vårt representationslag skulle nå målsättningen som sattes upp för flera år sedan - Div 4. Detta har gjorts genom att skaffa sponsorer, praktiskt jobb kring matcher och träningar, m.m.

att skapa förutsättningar för en fungerande juniorverksamhet, vilket är ett villkor  för en fortsatt utveckling av föreningens verksamhet. Lyckligtvis lyckades vi engagera Lennart Eriksson och Anders Nilsson som tränare, men av olika anledningar krävde det många insatser av flera personer innan det kunde bli klart. Lennart och Anders har sedan gjort ett jättefint jobb med juniorerna.

att jobba med lösningar för de äldsta pojklagen, där vi har haft problem med små trupper och få ledare. Efter att ha försökt med olika lösningar gick P-84 in i juniortruppen och P-85 fick flera spelare från Funbo och kunde genomföra en mycket bra säsong.

Sportsligt blev det ett mycket bra år med A-lagets seger i div 5 som kröning. Juniorerna gjorde en mycket fin säsong och blev 2:a. De flesta pojklag gick mycket bra med flera seriesegrar som resultat.

Lasse Mellwing

Ordf.