DANMARKS IF

BANDY

 

 

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2001/2002

Denna berättelse omfattar vintern 2001/2002 t.o.m. februari 2002.  Bandysektionens verksamhet har under säsongen vuxit. Vi har haft ett seniorlag (snittålder 17-20 år),

U15 (P88), U13 (P90) i 11-manna. I sjumanna har P90, P91 och P92 deltagit. Våra P93 har spelat 5-manna. Dessutom har vi haft bandyskola för pojkar och flickor födda 1994/95. Verksamheten har bedrivits på Studenternas IP. 

 

Denna säsong  har alla spelare haft möjlighet att träna två gånger per vecka. Vi har satsat hårt på intern utbildning i skridskoträning, samt på vårt utbildningshäfte  “bandyräven”.  “Bandyräven “ sammanfattar kraven på utrustning, spelregler mm och är ett utmärkt material att presentera för spelare, ledare och föräldrar.

 

Ungdomslagen har varit aktiva i cuper utanför Uppsala:  Örebro, Söderfors, Skutskär och Sandviken. DIF-spelare har även representerat Uppland i Svenska Spel Cup.

 

Vi åter inrättat sliprummet på Danelid.  Slipen är installerad med utsugsfläkt och har använts flitigt. Vi har utbildat många föräldrar i skridskoslipning.

 

Bandysektionen har köpt in 95 tröjor till ungdomslagen, helt sponsorfinansierade. Nu har alla DIF:s bandylag vita tröjor!

 

I augusti hjälpte sektionen till med parkeringen vid Flygets Dag på F16, vilket stärkte kassan rejält. En annan viktig intäktspost är parkering och korvförsäljning på SM-finalen

 

Vi har för sjunde vintern i rad arrangerat skridskokvällar på Uppsävjaplanen i Bergsbrunna med stor publik. Tyvärr töade isen bort efter två lördagar så vi kunde inte genomföra det program med bl.a. uppvisning i konståkning som vi planerat.

 

Uppsala 2002-02-13

 

 

Staffan Hermodsson

 

                    ******************************************

 

Bandy P93

SIRIUS KnatteCUP 2001

Danmarks Pojkar-93 deltog i SIRIUS KnatteCUP 2001. Det var totalt 8 lag från olika delar av mellersta Sverige. Klubbarna som deltog förutom Danmark var

IK Sirius, GT 76, Värmbol BK, Gustavsbergs IF, Hammarby IF samt

Västanfors IF. Danmarks P93 lag bestod av både Pojkar-93 och Pojkar –94 samt för dagen de två inhoppande lagledarna Björn Andersson och Anders Carlberg.

Det såg lite besvärligt ut inför den första matchen, när det visade att laget saknade avbytare, men det ordnade sig. Danmark vann över Sirius med 5-0.

Killarna fick under kommande matcher förstärkning med ett par killar.

Danmark vann sin grupp, därefter vann de sin kvartsfinal och semifinal. Nu återstod endast finalen, där killarna i Danmarks IF vann över GT 76. Ett stort GRATTIS till alla killar i laget, samt lagledarna.

            ******************************************

VERKSAMHETSBERÄTTELSE - Damsektionen 2001

 

 

Danmarks IF:s Damsektionen lämnar följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2001.

 

Damsektionen består av:

Marianne Wall                      Ordförande, gymnastikansvarig

Anita Fröjdlund                      Ledamot, festkommittén

Lena Hjortsberger                      Ledamot, festkommittén

 

 

Året startade med  sedvanlig julfest för alla barn, i Danmarks bygdegård.

 

Damsektionen ansvarade tillsammans med jubiléumskommittén för arrangemangen kring Danmarks IF:s jubiléumsfest, den 5 maj 2001.

 

Gymnastik har bedrivits måndagar och torsdagar, under första halvåret, i Uppsävjaskolans gymnastiksal. Tyvärr saknades ledare till höstterminens start, så gymnastiken fick ställa in sin verksamhet tills vidare.

 

Damsektionen tackar för verksamhetsåret som gått.

 

 

 

Marianne Wall

Ordförande

            ******************************************

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2001

Damfotbollssektionen

Styrelsen för damfotbollssektionen, Danmarks IF, avger följande verksamhetsberättelse för perioden 20010101 - 20011231.

Styrelsen

Styrelsen för damfotbollssektionen har under verksamhetsåret haft följande sammansättning:

Ordförande Bengt Danielsson, Ola Gustafson (sekreterare), S-O Hjortsberger (utbildningsansvarig), Sören Nilsson (Bingolottoansvarig), Rikard Melin (planansvarig).

Bengt Danielsson har , som sektionsordförande, varit adjungerad till föreningens huvudstyrelse.

Sammanträden

Damfotbollssektionens styrelse har haft 9 ordinarie sammanträden. En extraträff har genomförts. En medlem ur styrelsen deltog i arbetsgruppen som planerade och genomförde Daneliddagen.

Sektionens verksamhet

Vad gäller fotbollsverksamheten under säsongen 2001 kan vi med stor glädje konstatera att vårt A-lag är tillbaka till spel i div 2.

Damfotbollen har haft 3 lag i gång i seniorseriespel.  Under försäsongen var seniortruppen iväg på ett träningsläger. Även detta år har medel anslagits till buss för resor till bortamatcherna. Spelarna har uppskattat detta. Styrelsen hoppas kunna fortsätta anslå medel till buss.

Ett arbete som startades under 2000 genomfördes under arbetsnamnet FIA. Ett arbete som syftar till att skapa fler möjligheter för alla flickor som vill fortsätta spela fotboll. S-O Hjortsberger har under året haft mandat från styrelsen att arbeta vidare inom FIA. SFF/UFF:s projekt "Damprojektilen" stöder det utvecklingsarbete som sker inom FIA: FIA är föreningar i nätverk för damfotboll.

Damfotbollssektionen har sålt granar till julen. I år kunde, vi pga byggnation, inte sälja granar vid "macken". Vi höll till vid Konsum, Sävja och på Danelid. Försäljningen i år minskade en del. Detta troligen för att en hel del stamkunder inte trodde att vi hade någon granförsäljning.

Ekonomi

Damfotbollssektionen har under år 2000 haft som mål att budget ska hållas.
Detta mål har enligt styrelsen klarats.

Tack för detta år

Damfotbollssektionens styrelse, Danmarks IF, vill till slut framföra vår uppskattning och vårt tack för alla insatser, stora som små, som alla spelare, tränare, ledare. föräldrar, mor- och farföräldrar, supportrar stått för under året.

 

Ordförande                                                                    Sekreterare     

           

 

            ******************************************

Flickor-91                                             2002-01-16

VERKSAMHETSBERÄTTELSE                                                                              

Fotbollsåret 2001 började med inomhusträning 1 gång/vecka. I mitten av april började vi träna utomhus då två gånger/vecka, säsongen avslutades med inomhusträning 1gång/vecka.                                           

Laget har haft sammanlagt 68 sammankomster under året.                

Under vårsäsongen har 21 flickor deltagit i verksamheten och under hösten har det tillkommit ytterligare 4 flickor.                                 

Vi har deltagit i seriespel med två lag - röd och vit. Flickorna har alternerat i de olika lagen.

Ett lag vann sin serie och det andra laget hamnade på femte plats i sin.

Vi har också deltagit i ett flertal cuper under säsongen med blandat resultat där vi minns finalförlusten i Lilla ICA cupen och tredje placeringen i Sunnersta cupen som höjdpunkter.

Vi deltog givetvis också i Danelidcupen.

Lagets största supportrar - föräldrarna - har haft två sammankomster under året.

Ledartrojkan som består av fem hängivna föräldrar har under året utbildat sig genom att deltaga i Upplands fotbollsförbunds grundkurs. Detta gav genast resultat och innebar mer strukturera och planera ledarskap.

Ledarna

            ******************************************

Flickor -93

 

Verksamhetsberättelse år 2001

 

Vi startade träningen i augusti 2001, utomhus en gång i veckan, för flickor födda 1992-93.

 

Redan efter en träning fick vi möjlighet att spela en match för första gången. Det var en ”förmatch” till ungdoms-DM, där vi mötte Knivsta. Tjejerna spelade mycket bra och matchen blev riktigt underhållande, som dock slutade med förlust.

 

Efter en tid delade vi på gruppen, 92:or resp 93:or, och 93:orna flyttade träningen till Nåntuna.

 

En höjdpunkt under året var finalen i Svenska Cupen för damer, Djurgården mot Umeå. Där gjorde tjejerna entré tillsammans med Umeå på Studenternas.

 

Från oktober fortsatte vi träningen inomhus varje lördag förmiddag. I november spelade vi en träningsmatch mot UMIS (Uppsala Montessorie IS).

 

Veckan efter nyår deltog vi i GUC-cupen i Diöshallen. Vi öppnade med vinst i första matchen, därefter blev det 3 hedersamma förluster. Det var en ny spännande upplevelse för tjejerna.

 

Sammanfattningsvis kan sägas att vi är ett mycket glatt gäng om 17 st tjejer. Värt att poängtera är att vi alltid är ca 13-15 st i snitt på träningarna!

 

Janne                             Anders                             Anna

            ******************************************
 

P-87   2001

 

Inför fotbollssäsongen var P87 ett jagat villebråd. Vi vann serien året innan varför de andra lagen gärna ville slå oss.

Div 1 P 87 är en tuff serie där många bra lag finns med. Vårsäsongen startade lite tungt och vi fick se oss besegrade i en rad jämna matcher men ju längre säsongen gick fick vi upp ångan och slutade vårsäsongen i mittenskiktet.

Årets stora händelse var annars Gothia Cup. Hela gänget tog sig i samlad trupp ned med tåg och vi var för första gången i Göteborg för att träffa en stor del av fotbollsvärlden.

Efter en något nervös inledning där vi förlorade mot ett Göteborgslag vann vi vår nästa match mot ett norskt lag med 13-0. Detta gjorde att vi inför sista matchen i gruppen var tvungna att slå Älmhult med 2 mål för att vinna gruppen. Det blev en riktig batalj där vi hade spelet och lyckades forcera in ett mål . Efter målet låg vi på sista delen av matchen mot ett i övrigt mycket starkt Älmhult. Tyvärr lyckades vi inte få in det andra målet vilket gjorde att vi fick resa tvärs över hela Göteborg för att spela samma dag. Hade vi vunnit hade vi fått vila vilket visade sig behövligt.

Vi förlorade 64 delen mot ett mycket starkt från Mjölby

Totalt sett var det en vecka med massor med fint väder och mycket fotboll och vi kan bara konstatera att det hela var mycket lyckat och vi gör en ny attack 2002 . Vi tycker också det var mycket roligt att så många föräldrar letade ned sig till Göteborg för att titta.

Höstsäsongen i serien blev en ända lång väg av skador.

 Vi fick kämpa hela vägen och vi blev tvungna att slå Heby i sista matchen för att vara säkra på att få vara med i Div 1 nästa säsong,

Grabbarna visade då den verkliga lagandan, som de är kända för, och gjorde säsongen bästa match och vann lätt. Vi kan bara konstatera att vi under året inte hade marginalerna med oss men att vi var som bäst när det behövdes .

Vi känner att vi har ett mycket bra lag och kommer vi att vara hela kommer vi ge de andra lagen i serien en match.

 

Per/ Lasse

            ******************************************
 

Verksamhetsberättelse 2001 för P-92
 

Pojkar -92 har under säsongen ökat till 45 barn med befintliga fem tränare.

Vi har tränat 1 gång i veckan från mars t.o.m. augusti och uppslutningen har varit bra. Engagemanget är stort bland dessa lirare och de vill alltid spela mera.

Till årets seriespelet (5-manna) har vi ökade vi från 3 till 4 lag: United, FC, City och Rangers. De har vunnit, förlorat och spelat oavgjort med glatt humör.

 

I cuperna har vi blandat om lagen så att alla får en chans att spela med varandra,

men samtidigt vara så jämna som möjligt. Vi har deltagit i två cuper:

 

·        Danelid cupen: (3 lag) (7-manna): I vår egen cup möttes FC och City i kvartsfinal där FC vann på straffar. FC förlorade dock semifinalen mot UNIK (slutsegraren). United kom till finalen och fick ta emot silvermedaljen.

 

·        UNT cupen (3 lag) Endast ett lag gick vidare från gruppspelet. Efter ett par tuffa matcher kom vi till semi-final där UNIK drog det längsta stråt igen. Åter igen var DIF med och stred om gmedaljerna.

 

Som avslutning hyrde vi Diös-hallen 3 timmar med teknikbana, intern turnering, varvat med korv och frågetävling. Jättekul.

 

Ett stort TACK! till alla barnen samt till våra fantastiska lagföräldrar för denna säsong.

 

Nästa år spelar vi 7-manna med nya utmaningar.

 

// Anette, Peter, Mats, Stefan & Anders

            ******************************************

Verksamhetsberättelse 2001, P94

Lagets andra säsong tillsammans bestod, likt året innan,  till största del av träningspass. Under en timmes träning har spelarna genomfört uppvärmning, olika bollövningar, spel mot två mål och som avslutning har det varit stafettävlingar. Under våren tränade laget vid Nåntunaskolan, för att sedan under höstsäsongen bedriva träningen på Sportfältet vid Danelid.

Spelarna medverkade vid Danelid-dagen 2 september och genomförde träningspass/matchspel på A-planen efter den ”stora” matchen mellan AIK:s veteranlag och Danmarks mixade lag..

 

Laget medverkade även för första gången i Park-cupen, förtjänstfullt arrangerad av Stäppens IF, som gick av stapeln den 7 oktober. P-94 ställde upp med två lag: Danmark Vit och Danmark Röd.
Danmark Vit spelade i första matchen 2-4 mot Stäppen Gul, medan slutsiffrorna mot Servia skrevs till 1-3. Danmark Röd nådde 1-3 mot Stäppen Svart och avslutade med 2-6 mot Almunge. Samliga matcher utmärktes av härlig kämpaglöd, där spelglädje sattes i främsta rummet.

 

Vid höstavslutningen spelades match mot mammorna (dock något förstärkta av pappor och syskon). Två lag formerades från P94 och båda matcherna slutade med seger för spelarna i Danmarks IF!

 

/Ledarna för P94 gm Erik Nyborg

            ******************************************

Verksamhetsberättelse för pojkar 1988 säsongen 2001

Inomhusträning för pojkar i laget som inte bedriver någon vinteridrott.

Den obligatoriska träningen satte igång .

Upptakt var det i DIÖS-hallen 31 mars.

Träningsläget i Sala 7-8 april.

Deltog i 88-CUP 21-22 april där vi vann gruppspelet och avancerade till final.

Efter mycket bra spel mot Sirius måste lagen skiljas åt med straffsparkar. Sirius vann.

Vi har deltagit i seriespelet med två lag , ett niomannalag och ett elvamannalag.

Deltog i distriksmästerskap där pojkarna spelade mycket bra och dom avancerade till semifinal. Riala vann den matchen efter mycket bra spel från båda lagen.

Laget deltog i Hudiksvallscupen.

Antal killar under säsongen har varit c:a 30 stycken.

Ledare har varit:

Bo Bergman/Kjell Forsberg

            ******************************************
 

Verksamhetsberättelse P-90: Röd  2001

 

P-90: Röd bestod under säsongen av 25 spelare. Tränare har varit

Göran Gustavsson, Erwin Hedén, Micke Hellman och Ingolf Pääjärvi.

Monica Söderbaum har varit lagförälder.

Säsongen inleddes med uteträning när grusplanen blev tillgänglig i mars.

Vi har deltagit i seriespel med två 7-mannalag, de slutade på  4:e plats

respektive 5:e plats   .

Vi deltog i UNT-cupen med två lag.

Skutskärscupen gästade vi med två lag och vi bodde på Rullsands

camping i stugor med föräldrar - mycket trevligt !

Vi har tränat två gånger per vecka a' 1 ½ timme.

Under vinterhalvåret spelar de flesta bandy, innebandy, hockey eller

något annat så vi låter killarna vila från fotboll för att bli riktigt

sugna till vårsäsongen.

            ******************************************

P93

Vi körde frivillig träning 1 gång per vecka under hela vintern. Höjdpunkten inomhus var de två matcherna mot Flickor -91, vi vann var sin match och båda lagen bjöd på bra fotboll.

Vårsäsongen startade vi i slutet av april när vi deltog i Grusliret. Vi lyckades vinna två matcher och spelade en oavgjord - perfekt träning i strålande sol inför den annalkande seriestarten.

Danelidscupen

Eftersom det inte fanns en Pojkar -93 grupp valde vi att göra ett försök mot Pojkar -92. Här var det mycket nerver med i spelet och stor respekt mot de ett år äldre grabbarna. Trots det lyckades vi vinna en match klart, spela jämnt i två matcher och förlora en match klart. För oss var det riktigt bra träning och laget hängde med bra trots stor skillnad i storlek och styrka.

UNT-cupen

I årets UNT-cup deltog Danmarks Pojkar-93 med två lag, Lazio och Juventus.

Killarna i de både lagen kämpade i sina respektive poolspelsmatcher. För Juventus del räckte det inte för att gå vidare medan Lazio fick spela kvartsfinal, men sedan var det slutspelat även för deras del.

Pilsbo-cupen

I Pilsbo deltog Pojkar –93:s Lazio-lag, även här kämpade killarna så att de gick vidare till kvartsfinal.

UNIK-cupen

Den 20-21 oktober deltog Danmarks Pojkar-93:s två lag, Lazio och Juventus i UNIK-cupen. Det var totalt 20 P-93 lag som deltog i gruppspelet. Juventus kom tvåa i sin grupp och fick möta en annan grupptvåa, Juventus förlorade den matchen och gick inte vidare till slutspel. Lazio vann sin grupp och gick vidare till slutspel, därefter vann de sin kvartsfinal och semifinal. Nu återstod endast finalen, där killarna i Lazio vann över Vattholma IF. Ett stort GRATTIS till alla killar i laget, samt tränarna.

            ******************************************

Danmarks IF                                              2002-02-25

Oldboyssektionen

Oldboyssektionens verksamhetsberättelse för säsongen år 2001

Oldboyssektionens  huvudverksamhet för närvarande är de gammeldans- eller gilledansträffar som genomfördes i kamratgården 11 gånger under våren och lika många gånger under hösten.  Ett 40 personer (ca 20 par) samlades varje gång under Arne Paulssons ledning  medan  Harry Sand, Roger Eriksson och Gay Lundberg  stod för den musikaliska underhållningen. De tidigare mångårigt engagerade dansledarna, som avgick under fjolåret, Inga Britt Hillgren och Rune Jansson, är numera hedersmedlemmar och anlitas till och från när detaljer behöver finslipas.  Vårsäsongen avslutades med en vårutflykt under en weekend med hemligt mål.  Denna gång besöktes Hudiksvall, där man bl a  närmare bekantade sig med beredning av lin.

Gruppen har också gjort en gemensam utflykt till Lunsentorpet.

En annan verksamhet som oldboyssektionen har haft  ansvaret för är sista april brasan nere vid Danelid.  Sedan några år tillbaka har traditionen åter tagits upp att bränna det avfall som blir till när trädgårdarna i området ordnas till inför sommaren.  Kylskåp, spisar och annat icke brännbart material har ännu inte uppenbarat sig i brasan så vi har för avsikt att även kommande vår ordna med en våreld. Det senaste året svarade föreningens kaférörelse för försäljning av kaffe och dryck med så lyckat resultat att även denna verksamhet kommer att  återkomma.

För oldboyssektionen

Håkan Johnsson


            ******************************************
 

Verksamhetsberättelse P 91 röd 2001

 P 91 röd har under år 2001 bestått av 26 grabbar som började träna i januari inomhus i Uppsävjaskolan. Därefter utomhus på grus en gång i veckan vid Danmarkskola till april. Resten av säsongen tränade vi två gånger i veckan. Det har varit stor uppslutning på träningarna.

Vi har spelat i fem cuper under året, ibland med två lag.  Innan sommarlovet spelade vi Danelidcupen, Pilsbocupen och UNT-cupen. I augusti deltog vi i Skutskärscupen och BP RIMI cup.

I seriespelet har vi haft två lag, båda lagen slutade på andra plats i respektive serie. Alla killar har spelat många matcher under säsongen, mellan 30-35 matcher i serien och cuper. 

Björn Göte Ola och Putte

            ******************************************

DANMARKS IF F-89 2001

 

Efter att ha tillbringat en vinter inomhus, samt spelat en cup i Västerås (22-23 mars) kändes det bra att kunna träningsspela på grus den 22 april. Vi har gjort till vana att bjuda in några klubbar till en informell grusturnering på Uppsävja. I år kunde endast GUSK ställa upp, men det blev ett bra prov på att för första gången spela med nio spelare på planen.

Den 28 april var första seriematchen mot Knutby och den 24 september var den sista mot Sunnersta. Vi lyckades inte vinna serien (grattis GUSK), men försvarsmässigt gjorde vi en mycket bra säsong med endast 7 insläppta mål under seriespelet.

Lördag den 18 augusti spelade vi i Vargcupen, som Funbo hade arrangerat. Vi spelade bra fotboll, men hade inte den lilla turen ända fram. Däremot kunde vi åka hem från turneringen med Fair Play-priset, vilket gladde oss väldigt mycket.

Under denna säsong har alla spelarna blivit mycket bättre. En anledning är att elva spelare (av 18) har börjat fotbollsklass i Sävja. Det innebär att de tränar två gånger i veckan på skoltid. Tillsammans med skolan har vi kommit överens att skolan skall vara en resurs, som arbetar enbart med teknik och smålagspel, som första val. När skolan arbetar med en individuella tekniken, har vi arbetat med att omvandla den till funktionell teknik med teknikträdet som bas. En annan anledning är att de dagar skolan har träning, har vi ingen lagträning. De dagarna skall spelarna använda för återhämtning.

Vi gjorde även en träningsmatch, sent på hösten, mot F-88, (tack till flickor 88 och Pelle Ax). Det var första gången vi spelade med elva tjejer på en fullstor plan. Planen var ofantligt stor tyckte alla, och positionerna blev därefter. Att vi fick stryk gjorde ingenting utan vi lärde oss mycket inför framtiden.

Säsongen som kommer blir mycket spännande med ny storlek på planen, nytt spelsätt samt många nya lag.

Stort tack till er spelare, som har arbetat med glädje och ansvar och hjälpt varandra på ett mycket bra sätt.

 

Camilla och Sven-Olov


            ******************************************
Flickor 90

Verksamhetsberättelse 2001

Året började med att vi var ca 25 st. tjejer som spelade fotboll. Vid årets slut var vi ca 20 st.

Vi vann serien.

Cuper vi var med i:

G.U.C-cupen spelade vi finalen och förlorade mot UNIK med 1-2.
UNT-cupen blev vi utslagna av Servia (0-1).
Vi tog revansch helgen efter med att åter spela final mot Servia i Pilsbocupen. Vi vann med 3-1.
Spelade Iron-cupen i början av augusti. Spelade final mot Bälinge och vi vann med 2-1.

Innan skolan började var vi på ett härligt träningsläger med tjejerna. Alla utom 2 st tjejer var med till Eda.

När inomhussäsongen började i oktober var vårt mål att träna tjejerna till att bli självständiga, trevligt uppförande och tala om för oss tränare och kompisar om  man tycker något är fel eller bra, men hjälp av SiSU´s tjejprojekt.

Hälsningar

Lotta och Pia

 ******************************************

Verksamhetsberättelse  för flickor 1987 säsongen 2001.

Säsongen startade i januari med träning 1 gång i veckan, från och med mars månad har tränings tillfällena ökats till 2 gånger i veckan. Från oktober träning 1 gång i veckan.

Mellan 4-7 flickor tränar med  U-truppen en till två gånger i veckan.
Träningsmatcher spelade vi mot Stockholmslag med blandat resultat. Dessutom spelade vi  4 inomhuscuper, på våren laget vann 3 cuper.

Laget spelade i en 11-mannserie, placeringen blev 2:a, efter omöjliga UIF.

Laget spelade i Gothia cup förlorade i kvartsfinalen i B slutspel.

Efter utomhussäsongen deltog laget i  3 inomhuscuper 2 segrar.

Laget består av 21 st flickor, snitt vid träningarna har varit under året 18 st flickor.
84 träningstillfällen har laget  presterat under 2001.

Ledare Peter Eriksson  Tommy Thylén

 

 ******************************************

Verksamhetsberättelse För P93 Juventus

Laget bildades genom att P93:orna genom ett föräldramöte delades upp i två lag den 7 juni 2001, och DIF:Juventus fick då 11 spelare. Vid årets slut hade laget 17 spelare. Tränare var Per Sjögren-Gulve och Enver Shalaj, lagförälder Terry Bärlin och lagkassör Camilla Edman.

P93:orna spelade gemensamt i VP´s Grusliret i april 2001.

DIF:Juventus har därefter deltagit i:

Knatteserien (maj-sept)
UNT-cupen i juni
UNIK-cupen i oktober 2001, där laget kom 2:a (av fyra lag) i sin kvalgrupp.

Träning under terminstiden VT-01 och HT-01.

Spelet för säsongen avslutades den 28 november genom att DIF:Juventus spelade mot föräldrarna.

Dec-Jan var det vinteruppehåll.

Enver Shalaj gick en 2-dagars träningsutbildningen under hösten.

För vårterminen 2002 har laget f.n. 19 spelare och 3 tränare: Per Sjögren-Gulve, Enver Shalaj och Arman Melkaman.

Per Sjögren-Gulve och Arman Melkaman går tränarutbildningen 13 april -02. Arman har tidigare varit tränare för pojklag (ålder 10-12 år) i Iran.

Hälsningar

Per

  ******************************************

DANMARKS IF P-89 

CUPER 2001

CYKELSTÄLLET CUP

Vi fick en inbjudan från IFK Uppsala och tackade ja. Vi anmälde två lag: Danmark VIT och Danmark RÖD.
Cupen var en 5-manna cup, dvs 5 + målvakt. DIF VIT missade att gå vidare fast de inte förlorade någon match. Seger i första matchen med 3-0 mot Almunge och sedan 1-1 mot UIF i match två.

Lag RÖD spelade senare samma kväll, det gick lite bättre för dem, de slog Börje med klara 4-0 i sin första match. RÖDA laget ångade på med en seger även  i sin andra match som var Procyon. Slutresultatet blev 5-1. Detta betydde att Danmark RÖD vann sin grupp och fick komma tillbaka på lördagen den 24 mars. Väl där så ingick de i en grupp som bestod av DIF RÖD, UNIK och HÅBO. DIF RÖD fick se sig slagna i första matchen av  HÅBO som vann med 4-1. I match två så blev det seger med 4-2 mot UNIK. Men i och med att UNIK slår HÅBO så kom alla lag på samma poäng, och då vann UNIK på bättre målskillnad. UNIK vann cupen. (detta UNIK som fick stryk av DIF R...D med 4-2) ja, ja så kan fotboll vara.

UNT CUPEN

Även här ställde vi upp med två lag. Det ena laget gick inte vidare till slutspel men hade kämpat bra ändå. Men ett gäng gick vidare efter att ha slagit ärkerivalen Rasbo i kvartsfinalen med 4-3 i en kämparmatch av sällan skådat slag. Vi fick spela semifinal i Tierp mot Sirius som var nära att få 1-0 i första halvlek, men båda skotten tog i stolparna. Så i 2:a halvlek gör Sirius 0-1 efter 7 minuter och vi kommer inte i kapp. Sirius slår Fyris i finalen med 3-0.

SKUTSKÄRSCUPEN

Här ställde vi upp med alla som ville vara med och offra en helg i slutet av semestern. Det blev ett lag med 14 killar varav 3 målvakter. Vi vann alla gruppspelsmatcher med varierat resultat. I kvartsfinalen ligger vi under med 3-0 men vänder och vinner med 5-3, ooootroooooligt starkt! I semifinalen står då Rasbo för motståndet igen i en viktig match. Det blir en underhållande match som slutar oavgjort. Det blir straffar som för avgöra och vi vinner igen över Rasbo (gud va skönt) till finalen har även Stäppen tagit sig, en annan ärkerival och nu går det av bara farten, vi vinner med klara 3-0 och får lyfta den hett åtråvärda pokalen som ett bevis på att vi har ett vinnande koncept.
 

  V O F
Serien 9-manna A: Röda DIF kom på 5:e plats  4 3 7
Röda lagets målskillnad: 34-25      
       
Serien 9-manna D: Vita DIF kom på 3:e plats  9 1 4
Vita lagets målskillnad: 38-24      
       

Vi har också varit bollkallar åt A-laget två gånger (16/5 och 16/6).

En träning förlags till Danelid för att killarna skulle få se en A-lagsmatch och sista träningen kollade vi på Fotbollens hemligheter i klubblokalen.

TRÄNINGAR

Vi började med två timmar i Uppsävjaskolan på Lördagar och en timme och på onsdagar på Nåntunaskolan. När vi fick gå på gräs senare på våren så tränade vi tisdagar och torsdagar 17.30-19.00. Till hösten sköt vi en halvtimme på träningen till 18.00-19.30.

Vårt planerade träningsläger fick ställas in (eller skjutas på framtiden)

 ******************************************

 

 ******************************************