UNT-cupen 2002.
Danmarks IF P-92 hade anmält tre lag till årets UNT-cup, FC, United och Rangers (samma namn som de har på sina tre lag i seriespelet, men med lite andra ihopsättningar av spelare).
Jag var lagförälder för FC och hade Stefan Sundström och Mats Regard med mej som tränare.
Våra grundspelsmatcher hade vi tisdagen den 11/6 på Löten. Första matcen mötte de UIF E :Vit och den slutade med 3-1 till FC, andra matchen mot Iron gul slutade med 1-0 till Iron. Trots förlust i andra matchen gick de vidare och fick på måndagen den 17/6 möta Ullfors i åttondelsfinalen. En mycket spännande match och med bra spel som slutade med 3-1 till FC.Nu var det dags för kvartsfinalen och motståndare denna match var Skärplinge.
Samtidigt som FC spelade mot Ullfors mötte Rangers Skärplinge men tyvärr så vann Skärplinge och nu var våra killar i FC revansch sugna på Rangers vägar.
Återigen en spännande match och FC tog ledningen med ett noll. När första halvleken var slut hade dock Skärplinge kvitterat till 1-1. Andra halvleken även den mycket spännande och Skärplinge hade några rejäla mål chanser och så småningom gjorde de både ett och två mål. Underläge med 3-1 kändes tufft för killarna men strax innan slutsignal snyggade de till siffrorna och slutresultatet blev 3-2 till Skärplinge. Tack killar för alla spännande matcher ni har varit mycket duktiga. Jag vill också tacka era lagkamrater i Rangers och United för deras insatser i årets UNT cup.
Tack Olli och Krister för er hjälp vid matcherna den 17/6 då både Stefan och Mats hade förhinder. Sist ett tack till Micke för det du hjälpte till med och för ditt läskande bidrag.
Jag önskar er alla, barn och föräldrar i Danmarks IF, en skön sommar.